ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ

Dorian Flowers & Dorian Concept  επαγγελματίες με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου! Πολλά συγχαρητήρια για την οργάνωση, την εμπειρία, την ταχύτητα, το συντονισμό, την αποτελεσματικότητα και την ευγένεια! Ομορφύνατε το γάμο μας και τη βάφτιση του γιού μας με τον καλύτερο τρόπο, παρέχοντάς μας έναν υπέροχο στολισμό με ιδιαίτερη επιμέλεια, καλαισθησία και αρτιότητα!! Προσέξατε και την τελευταία λεπτομέρεια, αναδείξατε το χώρο μας και μας παρείχατε υπηρεσίες που δεν είχαμε φανταστεί! Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ!

Αμαλία & Δημήτρης

Εμείς ευχαριστούμε ακόμα 1 φορά για την άψογη οργάνωση ,τον επαγγελματισμό σου και το εκλεπτυσμένο γούστο των συνθέσεων σου Ανθή ! “Απογείωσες” και στη βαφτιστή του 2ου παιδιού μας την εορταστική ατμόσφαιρα και μας ταξίδεψες σε ένα παραμυθένιο και χρωματιστό περιβάλλον.. “jungle ” όπως το φανταστήκαμε και σου ζητήσαμε!! Εμπιστευτήκαμε ήδη από την προετοιμασία του γάμου μας την συνέπεια κ την πρωτοτυπία σου και το αποτέλεσμα και στα 3 αυτά πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας ήταν μαγικό και αξέχαστο!! Σε ευχαριστούμε για όλα Ανθή !!!

Μαρία Φιοράκη

Ήταν όλα υπέροχα! Κάνατε τη βάπτιση των παιδιών μας όπως την φαντασθήκαμε!! Σας ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία, τον επαγγελματισμό και την προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια με τοση αγάπη!
Ιωάννα Τσίτα

Ευχαριστούμε για τον εκπληκτικό αυτό στολισμό!! Γέμισε χρώμα τη μέρα μας και δεν μπορούσα να σταματήσω να χαζεύω τα λουλούδια! Και όχι μόνο εγώ αλλά και όλοι οι καλεσμένοι!

Μαρίσα Μαργαρίτη

 Ανθή μου σε ευχαριστούμε για όλα! Ήταν υπέροχα, πραγματικά ξεπέρασες τις προσδοκίες μας.

Ελίνα Μάμμη

 Σας ευχαριστούμε και εμείς με τη σειρά μας ιδιαιτέρως για την πολύ όμορφη συνεργασία! Νιώσαμε τόσο άνετα και όλη η ιδέα ήταν καλαίσθητη ακριβώς όπως το φανταζόμασταν!
Χριστίνα Σαμπατάκου
Πώς να μην ξεχωρίσει??? Εκπληκτικός στολισμός, φανταστικά γλυκά και συνεπέστατοι επαγγελματίες!!! Σας ευχαριστούμε που συμβάλετε “γλυκά” σε μια τόσο ξεχωριστή μέρα για την οικογένειά μας!!!
Μαρίνα Ευθυμίου
Ευχαριστούμε παρά πολύ για τον υπέροχο στολισμό της βάπτισης της κόρη μου!! Ήταν πολύ παραπάνω από τις προσδοκίες μου και από την φαντασία μου! Και όλα αυτά 5 ημέρες πριν!! Εξαιρετικός επαγγελματισμός! Συγχαρητήρια!
Μαρία Δαμιανάκη

Πολλές προτάσεις και ιδέες στολισμού, δημιουργική υλοποίησή τους, άψογη συμπεριφορά της Ανθής που ηγείται της ομάδας, επαγγελματισμός, μεράκι είναι όλα όσα μπορώ να σκεφτώ για το dorian! Ευχαριστούμε πολύ που κάνατε τα όνειρά μας πραγματικότητα!

Βασίλης Κουτσόπουλος

Anthi is one of those rare human beings that really loves whatever she is involved with. Even her name is a part of a flower – Anthi

Alex Hart